De menselijke maat

U wilt een goed gebouw

U wilt een betaalbaar, veilig en gezond gebouw. U bent als eigenaar, architect of anders betrokken bij de nieuwbouw, renovatie of transformatie van een kantoor, zorgcomplex, woning, of school. Dus zoekt u een betrouwbare partner die u kan adviseren over bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid, duurzaam bouwen en installatietechniek.

Wij helpen u met slimme oplossingen

U bent bij ons op het juiste adres. Voor gedegen en praktisch advies, onderzoek of metingen. Of het nu gaat om integrale projecten of deelopdrachten. Wij denken kritisch mee. Wij wijzen u op de regels, op risico’s en vooral op uw kansen.

..en onderscheiden ons in de menselijke maat

U kunt erop vertrouwen: wij zijn goed in WAT wij doen. Maar we onderscheiden ons in HOE we het doen. Wij stellen niet het gebouw maar de mens centraal in ons werk. Zowel de gebruikers van het gebouw als de projectpartners met wie wij samenwerken. Een tevreden opdrachtgever noemde dit: de menselijke maat.

Adviseurs

Ook in onze samenwerking met u hanteren wij de menselijke maat. Want wij houden niet van bureaucratie en ‘van-het-kastje-naar-de-muur’. Dus wij zijn persoonlijk betrokken, luisteren goed en reageren snel. En komen graag met oorspronkelijke oplossingen waar zowel de gebruikers als onze opdrachtgevers blij van worden.

Bekijk het team

Bij moBius consult heb ik het gevoel dat ze elk project serieus nemen. Het maakt niet uit of het project klein of groot is. Je merkt aan de mensen van moBius consult dat ze, net als ik, gewoon een goede school willen realiseren. Dat kan lastig zijn, want ze zijn soms heel kritisch.

U over ons

MoBius consult heeft veel kennis en ervaring in het uitvoeren van onderzoek. Hierbij betrekken ze graag studenten. Praktijkgericht onderzoek uitvoeren bij een bedrijf als moBius is voor onze studenten leerzaam en leuk. Onze studenten kenmerken moBius als volgt: goede begeleiding, goede communicatie, aardige mensen en je voelt je meteen thuis.
Martina Moerman - Haagse Hogeschool
Wat ik echt heel prettig vind: to the point en praktisch advies. Geen managers aan tafel, maar directe kennis."
Koos Kok - Bureau Massa
Je bent een kei! Bedankt! Ik ga snel weer een project met je doen.
Hans Lub - Drees&Sommer
Voor diverse projecten, uiteenlopend van ontwerpfase tot bestaande situaties, heb ik gebruik gemaakt van de akoestische adviesdiensten van moBius. Middels een goede inventarisatie vooraf, praktijkmetingen op locatie en overige randvoorwaarden resulteert dat in een heldere rapportage met effectief, pragmatisch en praktisch uitvoerbaar advies.
Stefan Ofman - projectmanager DZAP
Wat ons zo bevalt aan moBius is niet alleen de brede expertise, maar bovenal het goed kunnen meedenken om te komen tot praktische oplossingen.
Jody van Leeuwen - Topos Architecten
Het rapport is heel duidelijk. Complimenten hiervoor, het is niet onnodig lang en zelfs leken kunnen hier mee uit de voeten.
Marina van Lee - Arbeidshygiënist PwC
Mobius ken ik als een ervaren, klantvriendelijke partij met een pragmatische aanpak van vraagstukken waarbij een totaal pakket aan disciplines wordt meegenomen in de advisering.
Yvonne de Boer - Dunamare Onderwijsgroep
MoBius is een professionele partij op het gebied van brandveiligheid, die snel en adequaat maar eveneens pragmatisch met een opdrachtgever meedenkt.
Sander Roos - Technical Manager Merin
Bij moBius consult heb ik het gevoel dat ze elk project serieus nemen. Het maakt niet uit of het project klein of groot is. Je merkt aan de mensen van moBius consult dat ze, net als ik, gewoon een goede school willen realiseren. Dat kan lastig zijn, want ze zijn soms heel kritisch.
Sonja Pool - Projectleider De Haagse Scholen
Wat voor mij ook goed heeft gewerkt is de vertaling van zeer specifieke kennis naar begrijpbare taal voor mensen zoals ik die niet uit het vak komen.


Hanneke Stieber - Directeur Elisabeth Otter-Knoll Stichting
Het stelde mij erg gerust dat moBius consult zich ook na afloop van het project, bleef inzetten om de subsidie binnen te halen.
Hanneke Stieber - Directeur Elisabeth Otter-Knoll Stichting
Bij moBius consult herken ik standaard de interactie met de opdrachtgever om de vraag in al zijn gedaanten goed op te pakken en het gewenste resultaat actief te behartigen. Vooral denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
Bouke van Rijnswou - Adviseur Rijksvastgoedbedrijf
Professionals, waarop je kunt bouwen.

Ron den Otter - Qbiq


Bekijk alle quotes