Nieuwbouw Punt de Sniep in Diemen nadert eindfase

10 mei 2020

Het team van Heddes Bouw en Ontwikkeling werkt hard aan de bouw van het woningbouwproject Punt de Sniep.  Van de bouw van dit project is recent de bovenstaande luchtfoto gemaakt die de vorderingen van de bouw mooi in beeld brengt.

Het project bestaat uit ruim 200 woningen, verdeeld over 10 blokken, die worden gebouw op een puntvormig eiland.

Het project punt de Sniep is een ambitieus project. Het project ligt op stedelijke locatie met de nodige akoestische en brandtechnische uitdagingen. Daarnaast hebben de woningen in het project een hele goed energieprestatie (EPC) van -0,2 en lager. In de tenderfase is door moBius consult op het gebied van de duurzaamheid de input geleverd om tot de winnende inschrijving te komen. In de ontwerpfase hebben de adviseurs van moBius een belangrijke rol gespeeld om de bouwfysische, akoestische en brandtechnische puzzelstukjes te laten samenvallen.

Beeld: Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. – Fotografie: Catch Your Moment

Actueel

6 april 2021

Advisering religieus erfgoed in Rotterdam

In opdracht van gemeente Rotterdam doet moBius consult onderzoek naar de mogelijkheden om religieus vastgoed te verduurzamen. Hierbij wordt ingestoken op haalbare oplossingen die aansluiten bij het gebruik en de staat van de gebouwen, en de wensen van de gebruikers. De focus ligt in het onderzoek op het verminderen van het gebouwgebonden energiegebruik.

14 januari 2021

MoBius consult gaat 2021 goed van start

MoBius consult is het nieuwe jaar goed begonnen. Eind 2020 zijn twee talentvolle junioren gestart. Tom Elands is recent afgestudeerd aan de TU Delft en werkt vanuit de vestiging Delft. Martijn van Ballegooijen heeft zijn studie afgerond aan de TU Eindhoven en heeft de vestiging Driebergen …

16 november 2020

Nieuwbouw sportcomplex FC Lisse

MoBius consult is als adviseur betrokken bij de nieuwbouw van een nieuw sportcomplex voor FC Lisse. De gemeente Lisse en FC Lisse hebben gezamenlijk de opgave geformuleerd om een integrale accommodatie te realiseren. In deze accommodatie worden een sporthal, een clubaccommodatie van FC Lisse en een verbindingsdeel gerealiseerd

22 juli 2020

Duurzame nieuwbouw kantoor NVM

In opdracht van Heembouw is moBius consult als adviseur bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid betrokken bij de nieuwbouw van het kantoor van de branchevereniging van makelaars en taxateurs (NVM). De nieuwbouw in het Utrechtse Papendorp heeft een oppervlakte van circa 4.800 m2.

8 juli 2020

Nieuwbouw Vrije School Wonnebald in Den Haag

MoBius consult is als adviseur betrokken bij de nieuwbouw van Vrije School Wonnebald in Den Haag. De nieuwbouw omvat een bassisschool voor 9 klassen ten behoeve van ca. 250 leerlingen, een kinderdagverblijf, een aula en een gymzaal

10 mei 2020

Nieuwbouw Punt de Sniep in Diemen nadert eindfase

Het team van Heddes Bouw en Ontwikkeling werkt hard aan de bouw van het woningbouwproject Punt de Sniep. Het project bestaat uit ruim 200 woningen, verdeeld over 10 blokken.

Bekijk nieuwsarchief