Renovatie Ziekenhuis
Noord West

29 maart 2018

MoBius consult adviseert het Noord West Ziekenhuis Den Helder op het gebied van brandveiligheid. Er zijn verschillende toekomstscenario’s tegen elkaar afgewonen. Uiteindelijk bleek de optimale oplossing om het huidige ziekenhuis op te waarderen. Er is daarom een uitgebreide scan gedaan voor de brandveiligheid.

Als eerste stap is de brandmeldinstallatie aangepast aan de huidige eisen. Op dit moment worden de bouwkundige scheidingen aangepast. moBius consult is nauw betroken bij het optimalseren van de keuzes op basis van de vigerende eisen, het toepassen van gelijkwaardige oplossingen en de investeringskosten. Als laatste stap wordt het brandoverslagrisico in kaart gebracht, de oplossingen geoptimaliseerd en vervolgens toegepast.

Actueel

13 april 2018

MoBius consult Delft is vandaag verhuisd!

We zijn uit ons jasje gegroeid! Daarom een nieuwe locatie:

Mijnbouwstraat 110
2628 RX Delft
t: 015 215 96 00.

29 maart 2018

Renovatie Ziekenhuis
Noord West

MoBius consult adviseert het Noord West Ziekenhuis Den Helder op het gebied van brandveiligheid. Er zijn verschillende toekomstscenario’s afgewonen. De optimale oplossing was om het huidige ziekenhuis op te waarderen.

9 maart 2018

Vernieuwing Oscar Romero college

Het schoolgebouw van het Tabor College locatie Oscar Romero te Hoorn moet bouwkundig en installatietechnisch gemoderniseerd worden. Bovendien wordt de school uitgebreid met 3 gymzalen en een nieuwe aula.

19 februari 2018

Renovatie Crematorium Groningen

Yarden Crematorium Groningen is gebouwd in 1962. Het heeft een bijzondere architectuur en een mooie voorgevel en is daarom een rijksmonument. Het gebouw is toe aan renovatie en modernisering.

29 januari 2018

Transformatie kantorenwijk Rivium

Het bedrijventerrein Rivium in Capelle aan den IJssel wordt herontwikkeld tot woonwijk. MoBius consult is als adviseur bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid, duurzaam bouwen en installatietechniek betrokken bij dit project.

11 januari 2018

Opening basisschool Het Volle Leven

De nieuwbouw van basisschool Het Volle Leven te Den Haag is officieel geopend door oud-leerlinge Erica Terpstra. Het Volle Leven is een frisse school met een prima binnenklimaat, ruime daglichttoetreding en goede akoestiek.

Bekijk nieuwsarchief