Vernieuwing Oscar Romero college

9 maart 2018

Het schoolgebouw van het Tabor College locatie Oscar Romero te Hoorn zal worden gerenoveerd en uitgebreid met 3 gymzalen en een nieuwe aula. De school is deels in de jaren ’80 en deels in de jaren ’90 gebouwd. Door de vele uitbreidingen door de jaren heen vormen de bouwdelen van de school geen logisch geheel meer. Ook bouwkundig en installatietechnisch is de school aan een grondige opwaardering toe.

Sport vormt een belangrijk onderdeel van het onderwijs op de school. Naast de renovatie van het huidige gebouw zal de school worden uitgebreid met  3 nieuwe gymzalen. Hoogstwaarschijnlijk zullen de gymzalen op de eerste verdieping worden gerealiseerd. Belangrijke aandachtspunten hierbij zijn de akoestiek in de gymzalen en de geluidsisolatie tussen de gymzalen onderling en naar de verdieping er onder. Voorzieningen om dit te bereiken worden onderling goed op elkaar afgestemd. Daarbij wordt geanalyseerd welk type ruimten het best op de begane grond kan worden gerealiseerd.

MoBius consult verzorgt in dit renovatieplan de advisering  bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

Actueel

23 mei 2018

MoBius consult gesloten vanwege jubileumreis

In 2018 bestaat moBius consult bv 20 jaar. Om dit te vieren zijn wij van donderdag 23 mei tot en met zondag 26 mei een lang weekend met elkaar naar Bologna. Maandag 27 mei zijn wij weer gewoon open.

4 mei 2018

Flexibele aanpassing aan Hof van Sloten

Zorgcomplex Hof van Sloten in Amsterdam vervult verschillende functies. Omdat er steeds meer vraag is naar geriatrische revalidatiezorg, wordt hier een deel van gebouw specifiek op ingericht.

13 april 2018

MoBius consult Delft is vandaag verhuisd!

We zijn uit ons jasje gegroeid! Daarom een nieuwe locatie:

Mijnbouwstraat 110
2628 RX Delft
t: 015 215 96 00.

29 maart 2018

Renovatie Ziekenhuis
Noord West

MoBius consult adviseert het Noord West Ziekenhuis Den Helder op het gebied van brandveiligheid. Er zijn verschillende toekomstscenario’s afgewonen. De optimale oplossing was om het huidige ziekenhuis op te waarderen.

9 maart 2018

Vernieuwing Oscar Romero college

Het schoolgebouw van het Tabor College locatie Oscar Romero te Hoorn moet bouwkundig en installatietechnisch gemoderniseerd worden. Bovendien wordt de school uitgebreid met 3 gymzalen en een nieuwe aula.

19 februari 2018

Renovatie Crematorium Groningen

Yarden Crematorium Groningen is gebouwd in 1962. Het heeft een bijzondere architectuur en een mooie voorgevel en is daarom een rijksmonument. Het gebouw is toe aan renovatie en modernisering.

Bekijk nieuwsarchief