Vacature starter Driebergen of Delft

1 juni 2021

Voor de versterking van ons team in Driebergen, zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste starter. Bij moBius consult kom je terecht in een hecht team, waarin alle collega’s samenwerken aan alle voorkomende woningbouw- en utiliteitsprojecten.

Als starter werk je aan veel verschillende soorten projecten en word je uitgedaagd om op alle vakgebieden en werkvelden je bijdrage te leveren. In je werk wordt je begeleid door collega’s die recent zelf zijn afgestudeerd en door collega’s die al veel werkervaring hebben.

Ben jij op zoek naar een baan in de regio Utrecht? Dan maken we graag kennis met jou. Neem daarvoor contact op met Peter Erdtsieck.
Je kunt Peter bereiken op 0343 51 28 86 of p.erdtsieck@mobiusconsult.nl.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je al werkervaring, of zoek je een baan in de regio Delft? Ook dan maken we graag een afspraak.

Actueel

1 juni 2021

Vacature starter Driebergen of Delft

Ben jij net afgestudeerd? En wil jij je graag verder ontwikkelen door te werken aan allerlei bouwfysische, akoestische vraagstukken? Bij moBius hebben wij ruimte voor een enthousiaste starter. Wij maken graag kennis met je!

6 april 2021

Advisering religieus erfgoed in Rotterdam

In opdracht van gemeente Rotterdam doet moBius consult onderzoek naar de mogelijkheden om religieus vastgoed te verduurzamen. Hierbij wordt ingestoken op haalbare oplossingen die aansluiten bij het gebruik en de staat van de gebouwen, en de wensen van de gebruikers. De focus ligt in het onderzoek op het verminderen van het gebouwgebonden energiegebruik.

14 januari 2021

MoBius consult gaat 2021 goed van start

MoBius consult is het nieuwe jaar goed begonnen. Eind 2020 zijn twee talentvolle junioren gestart. Tom Elands is recent afgestudeerd aan de TU Delft en werkt vanuit de vestiging Delft. Martijn van Ballegooijen heeft zijn studie afgerond aan de TU Eindhoven en heeft de vestiging Driebergen …

16 november 2020

Nieuwbouw sportcomplex FC Lisse

MoBius consult is als adviseur betrokken bij de nieuwbouw van een nieuw sportcomplex voor FC Lisse. De gemeente Lisse en FC Lisse hebben gezamenlijk de opgave geformuleerd om een integrale accommodatie te realiseren. In deze accommodatie worden een sporthal, een clubaccommodatie van FC Lisse en een verbindingsdeel gerealiseerd

22 juli 2020

Duurzame nieuwbouw kantoor NVM

In opdracht van Heembouw is moBius consult als adviseur bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid betrokken bij de nieuwbouw van het kantoor van de branchevereniging van makelaars en taxateurs (NVM). De nieuwbouw in het Utrechtse Papendorp heeft een oppervlakte van circa 4.800 m2.

8 juli 2020

Nieuwbouw Vrije School Wonnebald in Den Haag

MoBius consult is als adviseur betrokken bij de nieuwbouw van Vrije School Wonnebald in Den Haag. De nieuwbouw omvat een bassisschool voor 9 klassen ten behoeve van ca. 250 leerlingen, een kinderdagverblijf, een aula en een gymzaal

Bekijk nieuwsarchief